On aamutreeniä, iltatreeniä, kahdella huskyllä tai kolmella huskyllä. Välillä työpäivän jälkeen ensimmäisen lenkin jälkeen vaan vaihdetaan koiria ja lähdetään uudelle lenkille. Nyt kellojen siirtymisen myötä pimeä tulee aikaisemmin ja fillarointi vaatii jo otsalamppua ja keulakoirien väliin heijastin seisinkiä. Jostain pitäisi ostaa heijastin teippiä niin voisi teipata kaikki vetoliinat.

Eilinen meni eläinlääkärissä, kylläkin työn puolesta. Tulipa taas jälleen kerran oltua eläinlääkärin assistenttina. Niin monesti edellisessä työpaikassa tuli käytyä eläinlääkärissä, milloin minkäkinlaisen vamman takia, että ihan pieni haava ei enää hetkauta. Tänään sitten kävin näyttämässä arvokkaan vanhan rouvan silmää, noin kolmatta kertaa eläinlääkärille. Taas silmätippoja ja kipulääkettä. Mutta jos nyt olisi viimeinen kerta. No se on sitä, kun on ottanut liian jalostetun koiran. Onhan se persoonallinen tapaus ja maailman ihanin, mutta aivan liian jalostettu. Huskyillä ei ole ikinä mitään, perus terveitä koiria.

Huili on hiukan rauhoittunut tarhassa oloon ja varmasit sekin rauhoittaa, kun pääsee juoksemaan. Se onkin sitten toinen tarina, kuinka kuumana valjaissa käydään. Ei onneksi ole toista yhtä kuumakalle tässä jengissä, muuten saattaisi olla tappelu.

Lumen tulo näyttää lupaavalta, pakkasta ollu jo pari päivää. Jes.