Kevät etenee ja ainakin jollain on kevättä rinnassa. Papu pyörii häkissä pylly pystyssä ja suurin vaara on naapurin sekarotuinen poikakoira,joka on ollut hyvin innokkaana häkin luona viimepäivinä. Pennut on kyllä ajatus teettä Papulle,mutta näihin juoksuihin se ei onnistu,koska ollaan menossa toukokuussa etelään ja silloin ne syntyisivät. Ehkä sitten syksyn juoksuihin. Poikaystäväkin on jo löytynyt,alaskanhusky,kuulema ahkera ja kiltti. Ei kylläkään mitenkään klassisen huskyn näköinen joita olisi helpompi saada myytyä.

Niin ja onhan meillä uusi koira. Siirityttö tuli tänne vittämään eläkepäiviä kolme viikkoa sitten. Joku juttu sillä kyllä on. Melkein aina samassa kohdassa se meinaa heittää liinat kiinni ja alkaa pälyilemään taakse päin. Joku juttu kelkkojen tai jään kanssa. Mutta muuten vetää hyvin ja on sopeutunut meidän laumaan. Siiri on 11,mutta varmasti vielä on pari vuotta elinaikaa.

Vanhasta leidi oon kyllä vähän huolissani. On ollu aika apea ja nukkuu paljon. Eikä juuri vedä,muuta kun on muiden matkassa. 

On kyllä ollu masentava kevät,kun ei ole oikein ollut aurinkoa. Ja lunta on tullun koko ajan. Nyt sitä on puolitoista metriä,eli toukokuussa on vielä hyvät valjakkokelit :)